Συχνές ερωτήσεις

Συσκευασία βαρελιού Draught Master το οποίο δεν φέρει καλυμμένο τον μοναδικό QR code και κωδικό πάνω στη συσκευασία του ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το παραλάβετε από το συνεργαζόμενο προμηθευτή σας.

Κρατάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το μοναδικό QR code και κωδικό από την συσκευασία βαρελιού και επικοινωνείτε με την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης Draught Master Club 2161005050 (αστική χρέωση).

Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στην καταχώρηση του QR code ή κωδικού, είναι όμως ωφέλιμο να τον καταχωρήσετε άμεσα.

Κρατάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το μοναδικό QR code και κωδικό από την συσκευασία βαρελιού και επικοινωνείτε με την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης Draught Master Club 2161005050 (αστική χρέωση).

Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του προγράμματος η απόδοση του προγράμματος επιβράβευσης Draught Master Club πραγματοποιείται μόνο με πιστωτικό σημείωμα.

Θα πραγματοποιηθεί απόδοση για την επωνυμία του καταστήματος που διατηρούσατε πριν την αλλαγή και για την νέα επωνυμία θα παραλάβετε νέο μοναδικό κωδικό προκειμένου να εγγραφείτε στην Εφαρμογή Draught Master Club και να συμμετέχετε στην ανταποδοτική κλίμακα επιβράβευσης.

Όλα τα βαρέλια DRAUGHT MASTER τα οποία καταναλώνετε στα τελικά σημεία με το ίδιο ΑΦΜ καταχωρούνται αθροιστικά στο πρόγραμμα επιβράβευσης DRAUGHT MASTER CLUB.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης DRAUGHT MASTER CLUB ισχύει μόνο για τους τύπους Draught Master Flex 20L και Draught Master Modular 20L και όχι για το παραδοσιακό βαρέλι.

Από τον συνεργαζόμενο επιθεωρητή πωλήσεων της περιοχής σας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Draught Master Club ισχύει μόνο για τους τύπους Draught Master Flex 20lt και Draught Master Modular 20lt ανεξαρτήτως μάρκας και ισχύει για όλα τα παρακάτω Brands: Fix Hellas, Fix Dark, Mythos, Kaiser, Carlsberg, Grimbergen Blonde, Grimbergen Blanche, Grimbergen Double.

Λαμβάνετε την απόδοση που δικαιούστε με πιστωτικό σημείωμα για την περίοδο συνεργασίας σας με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Όλα τα βαρέλια Draught Master τα οποία καταναλώνετε στα τελικά σημεία με το ίδιο ΑΦΜ υπολογίζονται αθροιστικά στο πρόγραμμα επιβράβευσης Draught Master Club.

Υπάρχει η διαδικασία στην εφαρμογή DRAUGHT MASTER CLUB “forgot password” όπου μπορείτε να ανακτήσετε το username ή το password σας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Draught Master Club ισχύει μόνο για τους τύπους Draught Master Flex 20L και Draught Master Modular 20L.

Από τον συνεργαζόμενο προμηθευτή τον οποίο εσείς θα μας υποδείξετε και o οποίος θα πρέπει να συνεργάζεται με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία Α.Ε.

Η κατοχύρωση του δικαιώματος να συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Draught Master γίνεται αυτόματα μετά την αποδοχή των Όρων Χρήσης που εσωκλείονται στην εφαρμογή.