Συχνές ερωτήσεις

Αλλαγή Βαρελιού Flex

Αλλαγή Βαρελιού Modular

Καθαρισμός Modular

Συσκευασία βαρελιού Draught Master, η οποία δεν φέρει καλυμμένο τον μοναδικό QR code/κωδικό, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παραλαμβάνεται.

Κρατάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το μοναδικό QR code και κωδικό από την συσκευασία βαρελιού και επικοινωνείτε με την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης Draught Master Club 2161005050 (αστική χρέωση).

Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης, το πρόγραμμα επιβράβευσης ισχύει για τις σαρώσεις των ειδικών QR code  συσκευασίας βαρελιών τεχνολογίας DraughtMaster που θα καταχωρηθούν από εγγεγραμμένα και ενεργά μέλη του DM Club στην ειδική εφαρμογή την περίοδο που ορίζεται από 1/1/2018 ως και 31/12/2018. Οι κωδικοί είναι ωφέλιμο να καταχωρούνται άμεσα. Σημειώνεται πως κατ’ εξαίρεση, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία θα αποδέχεται στο πλαίσιο του προγράμματος 2018 σαρώσεις QR code συσκευασίας βαρελιών τα οποία έχουν εκδοθεί το έτος 2017 που θα ολοκληρωθούν το αργότερο ως τις 31/8/2018.

Κρατάτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το μοναδικό QR code/κωδικό από τη συσκευασία βαρελιού και επικοινωνείτε με την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης Draught Master Club 2161005050(αστική χρέωση.

Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης η απόδοση του προγράμματος επιβράβευσης Draught Master Club πραγματοποιείται μέσω χρεωστικού σημειώματος με τη διαδικασία της ¨αυτό-τιμολόγησης¨.

Σε περίπτωση αλλαγής φορολογικών στοιχείων θα πρέπει να προσκομισθούν έγκαιρα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αποδοχή όλων των φορολογικών υποχρεώσεων της προηγούμενης επιχείρησης) για να συμψηφιστούν οι σκαναρισμένοι κωδικοί. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνει συμψηφισμός των σκαναρισμάτων. Αν έχει πραγματοποιηθεί επίτευξη κλίμακας, τότε θα γίνει απόδοση για το χρονικό διάστημα που συμμετείχατε στο πρόγραμμα για το τρέχον έτος.

Οι αποδόσεις θα υπολογίζονται διακριτά ανά τύπο εγκατάστασης Draught Master (Flex ή Modular), ανά τελικό σημείο, βάση της καθαρής αξίας αγοράς προ φόρων.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης DRAUGHT MASTER CLUB ισχύει μόνο για τους τύπους Draught Master Flex 20L και Draught Master Modular 20L και όχι για το παραδοσιακό βαρέλι.

Από τον συνεργαζόμενο επιθεωρητή πωλήσεων της περιοχής σας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Draught Master Club ισχύει μόνο για τους τύπους Draught Master Flex 20lt και Draught Master Modular 20lt ανεξαρτήτως μάρκας και ισχύει για όλα τα παρακάτω Brands: Fix Hellas, Fix Dark, Mythos, Kaiser, Carlsberg, Grimbergen Blonde, Grimbergen Blanche, Grimbergen Double.

Λαμβάνετε την απόδοση που δικαιούστε μέσω χρεωστικού σημειώματος, με τη διαδικασία της ¨αυτό-τιμολόγησης¨, για την περίοδο συνεργασίας σας με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Οι αποδόσεις θα υπολογίζονται διακριτά, αθροιστικά, ανά τύπο εγκατάστασης DraughtMaster (Flex ή Modular), ανά τελικό σημείο, βάση της καθαρής αξίας αγοράς προ φόρων.

Υπάρχει η διαδικασία στην εφαρμογή DRAUGHT MASTER CLUB “forgot password” όπου μπορείτε να ανακτήσετε το username ή το password σας.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Draught Master Club ισχύει μόνο για τους τύπους Draught Master Flex 20L και Draught Master Modular 20L.

Η κατοχύρωση του δικαιώματος να συμμετέχετε στο πρόγραμμα επιβράβευσης Draught Master γίνεται αυτόματα μετά την αποδοχή των Όρων Χρήσης που εσωκλείονται στην εφαρμογή.